jazb dastyar
جذب دستیار پژوهشگر

jazb dastyar

تاریخ : ۱۳۹۷/۰۳/۰۸ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زابل در جهت تکمیل کادر پژوهشی مراکز تحقیقاتی خود اقدام به جذب دستیار پژوهشگر می نماید . لطفا جهت ثبت نام به ادامه مطلب مراجعه کنید.

توزیع کارت و تاریخ برگزاری آزمون پذیرش دانش آموز بهورزی

زمان آزمون: جمعه ۲۷/۷/۹۷ راس ساعت ۹ محل آزمون: زابل- دبیرستان پسرانه شاهد به آدرس خیابان شهید باقری روبروی باقری ۳۶ . توزیع کارت متقاضیان آزمون دانش آموزی بهورزی روزهای دوشنبه ۲۳/۷/۹۷ و سه شنبه ۲۴/۷/۹۷ می باشد.

جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی زابل

جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی زابل در تاریخ ۹۷/۰۷/۲۴ ساعت ۹صبح با حضور مشاور وزیر و دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمات مجلس شورای اسلامی و سایر اعضا هیات امنا دانشگاه ، در محل وزارت متبوع برگزار شد. در این جلسه دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه ضمن تشکر از مشاور محترم وزیر، اعضای هیات امنا، معاونین و کارشناسان وزارت بهداشت ، نکاتی را یادآور شدند. گزارش برنامه تدوین و پایش برنامه عملیاتی سال ۱۳۹۶که حائز رتبه شایسته در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گردیده مطرح و تقدیر و تشکر لازم بعمل آمد و در ادامه پیشنهادات اختصاصی و شاخصهای عملکرد سال ۱۳۹۶ دانشگاه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

ادامه مطلب

بازدید رئیس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زابل از بیمارستان خیریه الزهرا(س) زابل مورخ ۹۷/۷/۱۹ دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل همراه با معاون و کارشناسان معاونت درمان از بخش های مختلف بیمارستان الزهرا (س) زابل بازدید کرده و در پایان جهت بررسی خدمات دهی این بیمارستان طی یک جلسه به تبادل نظر پرداختند.

بازدید خیرین سلامت از دانشگاه علوم پزشکی زابل

بازدید خیرین سلامت از دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۷/۷/۱۷ دو تن از خیرین سلامت از دانشگاه علوم پزشکی زابل بازدید کردند، آقایان دوستکان، دکتر دستجردی به همراه آقای طاهری مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان، پس از گفتگو با مسئولان دانشگاه، از پروژه ها نیز بازدید کردند.

ادامه مطلب

پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت دکتر شاهین مهنا شاغل در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

پیام تسلیت دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در پی درگذشت دکتر شاهین مهنا شاغل در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان « ألّذین اِذا أصابَتْهُم مُصیبَه قالوا إنّا لِلّه و إنّا إلَیْهِ راجِعون » با کمال تاسف و تالم، درگذشت نابهنگام همکار پر تلاش، دکتر شاهین مهنا موجب اندوه فراوان شد، درگذشت این همکار زحمت کش را به کارکنان عرصه سلامت استان ، همکاران و به ویژه خانواده‌محترمشان تسلیت عرض‌می نمایم

برگزاری اولین همایش ریزگرد با رویکرد سلامت محور توسط دانشگاه علوم پزشکی زابل

برگزاری اولین همایش ریزگرد با رویکرد سلامت محور توسط دانشگاه علوم پزشکی زابل خانم دکتر خدیجه رضایی کیخایی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل در خصوص این همایش، اظهار داشت :

ادامه مطلب

برگزاری مراسم عزاداری شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایش در دهه سوم محرم الحرام ۱۴۴۰ه.ق به همت هیئت مذهبی دانشجویی و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین(ع) در دهه سوم محرم از روز شنبه ۹۷/۷/۱۰ لغایت ۹۷/۷/۱۳ در نمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار گردید.