رئیس دانشگاه : بحران شیوع بیماری کرونا تمام نشده است

برگزاری جلسه ستاد مدیریت مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی زابل مورخ ۹۹/۲/۲۹ جلسه ستاد مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه و سایر اعضا در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار شد .

قدردانی رئیس دانشگاه از فرماندار شهرستان هامون

مورخ ۹۹/۲/۲۴ دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور در فرمانداری شهرستان هامون و جلسه شورای اداری این شهرستان ، از همراهی و زحمات مهندس رخشانی نسب فرماندار شهرستان هامون در خصوص مقابله با شیوع کرونا ویروس قدردانی کرد .

اهدای  اقلام حفاظتی به مدافعان سلامت

اهدای اقلام حفاظتی به مدافعان سلامت

مورخ ۹۹/۲/۱۸ با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، هیات همراه و معاون فرماندار ،در محل موسسه فرهنگی و خدمات اجتماعی بامداد امید صبا شعبه زابل کمک های شعبه مرکزی موسسه در تهران توسط دکتر عباسعلی باقری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زابل به دانشگاه اهدا شد .

سامانه نقل و انتقالات دانشجویان از ۱۵ اردیبهشت فعال می شود

معاون آموزشی دانشگاه اعلام نمود با توجه به اعلام جدول زمانبندی سامانه انتقال و میهمانی دانشجویان توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ثبت درخواست و بارگذاری مدارک توسط دانشجو در سامانه از تاریخ ۱۵/۰۲/۱۳۹۹ لغایت ۱۵/۰۳/۱۳۹۹ می باشد. که دانشجویان می توانند به آدرس ذیل مراجعه نمایند.

قدردانی فرماندهان سپاه  شمال استان از مدافعان سلامت سیستان

قدردانی فرماندهان سپاه شمال استان از مدافعان سلامت سیستان

به پاس تلاش پرسنل خدوم دانشگاه علوم پزشکی زابل در راستای مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس ، فرماندهان سپاه شمال استان سیستان و بلوچستان مورخ ۹۹/۲/۴ در محل سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل ، طی دیداری با رئیس این دانشگاه از دکتر میرزایی و همکارانش قدردانی کردند.

ادامه مطلب
دکتر میرزایی : موفقیت های دانشگاه در مقابله با کرونا ویروس، مرهون تلاش شبانه روزی کارکنان دانشگاه است

مورخ ۹۹/۱/۳۰ جلسه ستاد مدیریت مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه و سایر اعضا در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار شد .

ادامه تعطیلی دانشگاه ها تا ۳۰ فروردین ماه

با توجه به تصمیمات اتخاذ شده ستاد ملی کرونا مبنی بر ادامه تعطیلی دانشگاه ها تا ۳۰ فروردین ماه، طبق هماهنگی انجام شده توسط معاون آموزشی دانشگاه با روسای محترم کلیه دانشکده ها، مدیر محترم EDC و مدیر محترم گروه معارف در شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل مقرر گردید فعلا کلیه دروس تئوری تا سقف مباحثی که میبایست تا پایان فروردین تدریس می شده است به صورت مجازی در سامانه نوید بارگذاری شود.