کارگاه آموزشی (( مالکیت فکری ، صنعتی و ثبت اختراع ))

کارگاه آموزشی (( مالکیت فکری ، صنعتی و ثبت اختراع )) برگزار کنندگان : مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه زابل و دانشگاه علوم پزشکی زابل تاریخ برگزاری : ۲۵ و ۲۴ ابان ماه ۱۳۹۷ ساعت : ۹ لغایت ۱۴ مکان : دانشگاه زابل ، سایت قدیم ، سالن آمفی تائتر

jazb dastyar
جذب دستیار پژوهشگر

jazb dastyar

تاریخ : ۱۳۹۷/۰۳/۰۸ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زابل در جهت تکمیل کادر پژوهشی مراکز تحقیقاتی خود اقدام به جذب دستیار پژوهشگر می نماید . لطفا جهت ثبت نام به ادامه مطلب مراجعه کنید.

بازدید رئیس دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت حیدرآباد

مورخ ۹۸/۹/۱۷ دکتر هادی میرزایی همراه با دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی، سیدمحمود فاطمی معاون اجرایی معاونت بهداشتی و کارشناسان بهداشتی، از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی حیدرآباد بازدید و در مورد خدمات دهی به بیماران به ویژه با علائم مشکوک به آنفلوآنزا جویا شد.

قدردانی رئیس دانشگاه از خیرین سلامت

مورخ ۹۸/۹/۱۶ دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان ، نماینده بنیاد خیریه فردوس و مسئول عمرانی مرکز آموزشی ، پژوهشی درمانی سل جلسه ای برگزار کرد .