کار ارزشمند پرستار متعهد دانشگاه

آقای حمیدرضا اسراری پرستار بیمارستان سینا زابل از پرستاران نمونه و پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی زابل از اولین روزهای مبارزه با کرونا ویروس در بیمارستان سینا جهادگونه خدمت نمود و این مدافع سلامت در روز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ازدواج و بدون برگزاری مراسم ، زندگی مشترک را آغاز نمود. دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن تبریک و به پاس قدردانی از این همکار ایثارگر با اهدا لوح ، از وی تقدیر و تشکر کرد .

ادامه مطلب
افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت حضرت رسول اکرم (ص)

ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت حضرت رسول اکرم (ص) در شهر زابل با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عزیزی امام جمعه معزز شهرستان زابل ، مهندس گنجی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان زابل ، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دکتر اکبری مشاور مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) ، آقای راشکی مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) استان افتتاح شد‌.

ادامه مطلب