در دیدار سرپرست دانشگاه با دادستان شهرستان زابل

۱۰ تیر ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۰ کد : ۱۲۳۲ اخبار و رویدادها
در دیدار سرپرست دانشگاه با دادستان شهرستان زابل
در دیدار سرپرست دانشگاه با دادستان شهرستان زابل دادستان زابل : اقدامات بسیار خوب و غیر قابل انکاری از سوی دانشگاه علوم پزشکی زابل انجام شده است مورخ ۹۷/۴/۱۰ در هفته قوه قضائیه دکتر هادی میرزایی سرپرست دانشگاه و هیات رئیسه با دکتر محمد سرگزی دادستان شهرستان زابل دیدار کردند. دکتر میرزایی ضمن تبریک هفته قوه قضائیه از زحمات دادستان مردمی پرکار و متعهد شهرستان زابل قدردانی کرد . دکتر سرگزی نیز در این دیدار اظهار داشت : اقدامات بسیار خوب و غیر قابل انکاری از سوی دانشگاه علوم پزشکی زابل در سطح منطقه سیستان انجام شده است، مانند طرح های عمرانی بسیار، از جمله ساخت مراکز درمانی و بهداشتی متعدد در جای جای سیستان، همچنین اجرای طرح تحول سلامت و پزشک خانواده که موجب کاهش هزینه های درمانی مردم شد، دانشگاه در دورترین نقاط سیستان خدمات ارائه می دهد و حضورشان کاملا مشهود است مانند دهستان سفیدابه دادستان زابل افزود: بنا بر گفته مردم، خدمات رسانی دانشگاه طی این ده سال اخیر رشد خوبی داشته است و اراده در دانشگاه علوم پزشکی زابل در جهت رشد و ارتقای خدمات رسانی قرار گرفته است که جای تقدیر دارد. دکتر سرگزی تصریح کرد : هر جایی که نیاز بود آماده همکاری هستیم در مسیر خدمت به مردم هیچ محدودیتی وجود ندارد. وی در بخش پایانی سخنان خود به گلایه های مردمی که در بعضی از بخش های دانشگاه از جمله بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) وجود دارد اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اراده ای که در دانشگاه می بینم یقین دارم این مشکلات کوچک هم مرتفع خواهد شد. دکتر میرزایی ضمن قدردانی از دادستان زابل جهت همراهی و تعامل با دانشگاه گفت: این نشست ها و هم فکریها در راه خدمت رسانی به مردم منجر به نتایج مطلوبی می شود. وی خاطر نشان شد: فرآیند آموزشی جهت همکاران بیمارستانها تعریف شده است تا بتوانیم رضایت مندی بیشتر مراجعه کنندگان را بدست بیاوریم و با آموزش های لازم به این هدف خواهیم رسید، همچنین نظارت های متعددی از طریق معاونت ها ،حراست و بازرسی مرتب انجام می شود و مردم در صورت داشتن شکایت به این مراکز مراجعه کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود. سرپرست دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اولین ارگانی است که به نقاط محروم تر ازجمله حاشیه شهرها توجه کرده است و هم اکنون شش پایگاه بهداشتی در حاشیه شهر زابل ساخته شده است و به ساکنین خدمت می کنند. وی در خصوص مشکلاتی که دادستان اشاره کرد اقدامات و توضیحات لازم را بیان کرد.