برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه

۱۱ تیر ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۸ کد : ۱۲۳۳ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه
برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه مورخ ۹۷/۴/۱۱ جلسه هیات رئیسه با حضور اعضا در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد، دکتر هادی میرزایی سرپرست دانشگاه در این جلسه اظهار داشت : از همه همکاران در بخش های مختلف دانشگاه که بی ادعا و خالصانه به مردم خدمت می کنند تشکر و قدردانی می کنم ، همکاران با تمام وجود در تلاش هستند سطح سلامت مردم در این خطه از میهن اسلامی را ارتقا دهند و شاخص های بهداشتی درمانی نشانگر موفقیت این عزیزان است، لذا بر خود واجب می دانم از همه کارکنان دانشگاه تقدیر و تشکر کنم. وی با اشاره به شعار سال ۱۳۹۷ که رهبر فرزانه، سال حمایت از کالای ایرانی بیان داشته اند، تاکید نمود خرید اقلام مورد نیاز دانشگاه حتما ساخت کشور خودمان باشد و از خرید کالای غیر وطنی خودداری شود. دکتر میرزایی به صرفه جویی و مدیریت هزینه ها نیز پرداخت و اظهار داشت : هزینه ها مدیریت شود و با دقت بیشتر در همه امور صرف جویی انجام پذیرد و صرفه جویی را یکی از مهمترین کارها و اولویتها قرار دهیم اما نباید کوچکترین نقصی در ارایه خدمت پیش آید . در بخش دیگری از این جلسه، دکتر کاوه تبریزیان معاون آموزشی، عملکرد حوزه خود را در یک سال اخیر بیان کرد و همچنین چالشها، برنامه ها و پیشنهادات این حوزه نیز ارائه گردید . در بخش دیگری از جلسه، دکتر غلامعلی رفعت رئیس مرکز فوریتهای پزشکی زابل نیز به ارائه عملکرد این مرکز ، توانمندیها و نیاز های آن پرداخت. در قسمت پایانی جلسه نیز درخواست ها و پیشنهادات مطرح شد که پس از تبادل نظر تصمیم مناسب گرفته شد.