۳۰ تیر ۱۳۹۷ | ۲۳:۵۴ کد : ۱۲۶۲ اخبار و رویدادها
بازدید قائم مقام مجمع خیرین سلامت کشور و رئیس بنیاد نیکوکاری فردوس از پروژه های دانشگاه مورخ ۹۷/۴/۳۰ دکتر محمد رضا مسجدی رئیس بنیاد نیکوکاری فردوس، مهندس سیدعباس پور هاشمی قائم‌مقام دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور همراه با دکتر هادی میرزایی رئیس، دکتر ادیبا معاون توسعه مدیریت و منابع، جمعی از مسئولان دانشگاه، مدیران بیمارستان خیریه الزهرا (س) و مدیران عامل مجمع خیرین سلامت زابل و زاهدان از پروژه های دانشگاه بازدید کردند . دکتر میرزایی هدف از این بازدید را اطلاع مجمع خیرین سلامت کشور از آخرین نیازهای پروژه ها جهت اتمام این طرح ها بیان کرد.، وی کمبودهای موجود را به بازدید کنندگان اعلام نمود ، رئیس دانشگاه از مجمع خیرین سلامت کشور، همچنین بنیاد برکت و حامیان ساخت مرکز سل قدردانی نمود. دکتر مسجدی در بازدید از مرکز آموزشی درمانی سل اظهار داشت: تمامی نیازهای این مرکز سریعا اعلام شود تا نسبت به اتمام پروژه که مراحل پایانی را میگذراند اقدام شود و در آینده ای نزدیک به بهره برداری برسد. وی تصریح نمود: این مرکز جهت درمان بیماران سل شرق کشور مد نظر است، همچنین از آنجاییکه کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق و آذربایجان همسایگان کشور ما از لحاظ سل وضعیت مناسبی ندارند و از کانونهای این بیماری هستند، از این مرکز جهت درمان بیماران سل و آموزش نیروهای درمانی کشورهای مذکور استفاده خواهد شد. مرکز تنفسی ، مرکز تشخیص زود هنگام سرطان ،NICU و LDR ، تاسیسات طرح های جدید بیمارستانی ، ساختمان در حال ساخت مرکز بهداشت زابل، آموزشگاه بهورزی و مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) نیز مورد بازدید قرار گرفت. بازدید از بیمارستان خیریه الزهرا (س) و تشکیل جلسه، برنامه پایانی مهمانان بود.

ابوالفضل ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۹
انشاالله که با حضور جناب دکتر میرزایی شاهد پیشرفت خدمات پزشکی و...باشبم انشاالله