فرم در خواست استفاده از سهمیه استعداد های درخشان مربوط به استعداد های درخشان با آزمون و بدون آزمون سال ۱۳۹۷

اطلاعیه فوری و مهم دانشجویان محترم استعدادهای درخشان فارغ التحصیل در رشته های مختلف مقطع کارشناسی حائز شرایط آئین نامه های استعداد درخشان و سهمیه های بدون آزمون و با آزمون ورودی جهت دانلود و تکمیل فرم های مربوط به استفاده از سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد۱۳۹۷ به لینک های پائین مراجعه کنید:

اطلاعیه فوری و مهم

دانشجویان محترم استعدادهای درخشان فارغ التحصیل در رشته های مختلف مقطع کارشناسی حائز شرایط آئین نامه های استعداد درخشان و سهمیه های  بدون آزمون و با آزمون ورودی جهت دانلود و تکمیل فرم های  مربوط به استفاده از سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد1397  به لینک های پائین مراجعه کنید:

ارسال فرمائید.

در صورت عدم ارسال به موقع فرم ها و مستندات مربوط به دانشجویان بدون آزمون کلیه عواقب بر عهده شخص دانشجو خواهد بود و دفتر استعداد درخشان و آموزش کل مسئولیتی در قبال عدم ارسال به موقع مدارک از سوی دانشجو بر عهده نخواهند گرفت.

*دانشجویان محترم برچسب حاوی شماره داوطلبی آزمون کارشناسی ارشد را پس از اتمام آزمون به همراه داشته باشند.

فرم شماره 1) فرم درخواست استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان مربوط به تمامی دانشجویان استعدادهای درخشان با آزمون و بدون آزمون ورودی:

حضور  معاونت محترم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل

با سلام

احتراما اینجانب ................  با شماره شناسنامه ..................... و کد ملی .................. فارغ التحصیل  رشته ...........................  مقطع .............. ورودی................  با معدل  کل ............... واجد الشرایط  استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان ( با آزمون  و بدون آزمون) می باشم؛  خواهشمند است  در خصوص  معرفی اینجانب به مرکز سنجش آموزش پزشکی جهت استفاده از این سهیمه دستورات  لازم  را مبذول فرمائید.

با تشکر

نام و نام خانوادگی دانشجو

امضاء

•