۱۶ مرداد ۱۳۹۷ | ۲۰:۳۶ کد : ۱۲۷۹ اخبار و رویدادها
صعود گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی زابل به قله علم کوه‌ مازندران دومین قله مرتفع  کشور
صعود گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی زابل به قله علم کوه‌ مازندران دومین قله مرتفع کشور تیم کوهنوردی هامون‌ سیستان دانشگاه علوم پزشکی زابل متشکل از هفت نفر کوهنورد آقایان: مهیار کیخا ، غلامرضا شیخ لنگی ، نصرا... صدیق سارانی، علی رضا ملارضایی ، حسینعلی ستوده ، محمود بنیادی و عبدالمنان خروط برای دومین بار قله ۴۸۵۰ متری علم کوه را فتح کردند. این گروه با یک دستگاه مینی بوس و با حمایت رئیس ، معاون توسعه و مدیر پشتیبانی دانشگاه و همچنین همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان زابل دوازدهم مرداد از زابل به سمت مازندران حرکت کرده و در چهاردهم مرداد موفق به صعود از دومین قله بلند کشور برای دومین بار پی در پی شدند. گفتنی است گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی زابل تاکنون موفق شده است، اکثر قله های مرتفع کشور را فتح کند و از فعال ترین گروه های کوهنوردی استان و کشور هستند که از حمایت های مسئولین دانشگاه برخوردارند.