پیام تبریک دکتر هادی میرزایی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل به مناسبت روز خبرنگار

۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۵ کد : ۱۲۸۱ اخبار و رویدادها
۱۷ مرداد ماه روز خبرنگار، روز تلاشگران عرصه اندیشه و قلم را حضور خبرنگاران محترم استان و کشور صمیمانه تبریک عرض نموده و ضمن پاسداشت یاد شهدای گرانقدر اصحاب رسانه، کوشش بی منت خبرنگاران را در مسیر اطلاع‌رسانی متعهدانه و مسئولانه ارج می‌نهم.

«ن والقلم و ما یسطرون»

سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد

17 مرداد ماه  روز خبرنگار،  روز تلاشگران عرصه اندیشه و قلم را حضور خبرنگاران محترم استان و کشور صمیمانه تبریک عرض نموده و ضمن پاسداشت یاد شهدای گرانقدر اصحاب رسانه، کوشش بی منت خبرنگاران  را در مسیر  اطلاع‌رسانی متعهدانه و مسئولانه ارج می‌نهم.

خبرنگاران سفیران آگاهی بخشی و تلاشگران راه حقیقت هستند که با انجام رسالت خطیر خود در راه اطلاع رسانی به جامعه اهتمام می ورزند و در عرصه های مختلف حضور فعال و مستمر دارند.

از تلاش های بیدریغ  این عزیزان  در زمینه  اطلاع‌رسانی، آگاهی بخشی و پوشش خبری علی الخصوص فعالیت‌های دانشگاهی تقدیر و تشکر می نمایم.

از خداوند متعال، تداوم عزت و اهتمام مسئولانه  بزرگواران خبرنگار  در روایت اخبار وهمچنین موفقیت درزندگی  آنان را آرزومندم.

دکتر هادی میرزایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل