بازدید سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از پایگاه سلامت شهید باهنر

۰۳ آبان ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۳ کد : ۱۴۱۲ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۷/۸/۲دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی زابل همراه با دکتر اسحق رودباری رئیس مرکز بهداشت زابل به صورت سرزده از پایگاه سلامت شهید باهنر در حاشیه این شهر بازدید کرد.
بازدید سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از پایگاه سلامت شهید باهنر

وی در این بازدید از روند خدمات دهی این پایگاه جویا شد و مورد بررسی قرار داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با قدردانی از پرسنل این پایگاه، اظهار داشت: مراقبت و آموزش از مهمترین امور پیشگیری و سلامت انسانها است، کار مراقبین سلامت مهم و دقت در این عرصه موجب کاهش بیماریها می شود، بنابراین کار شما بسیار ارزشمند است با توجه به این نکته که در حاشیه شهرها به مردم خدمت می کنید، لذا به خوبی به وظایف خود عمل کنید و نقش ارزنده خود را در کاهش بیماریها ایفا نمایید که خوشبختانه تاکنون چنین بوده است.

قابل ذکر است بر اساس طرح تحول سلامت تعداد هفت پایگاه سلامت در سال جاری و سال گذشته خدمات رسانی به اهالی حاشیه شهر زابل را آغاز کردند و این خدمات رسانی برای اولین بار در حاشیه شهرهای کشور شروع شد.