پیام تبریک رئیس دانشگاه به مهندس احمد علی موهبتی به عنوان استاندار استان سیستان و بلوچستان

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۴ کد : ۱۵۰۸ اخبار و رویدادها
برادر بزرگوار جناب آقای مهندس احمد علی موهبتی استاندار معزز استان سیستان و بلوچستان انتصاب شایسته جنابعالی را به عنوان استاندار استان سیستان و بلوچستان تبریک عرض می نمایم و یقین داریم حضور شما در این سمت به عنوان خادمی صدیق و ولایتمدار با کوله باری از تجربه که سالهای متمادی در استان خدمت نموده اید ، نوید بخش تحولی عظیم در استان است .

برادر بزرگوار جناب آقای مهندس احمد علی موهبتی

استاندار معزز استان سیستان و بلوچستان

برای آن برادر ارجمند، سلامتی و توفیق روزافزون در خدمتگزاری به اسلام، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ملت عزیز، خصوصاً مردم شریف استان سیستان و بلوچستان، همانند تمامی مسئولیت های محوله، از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.

همچنین از زحمات دلسوزانه جناب آقای مهندس محبی استاندار سابق صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم.

دکتر هادی میرزایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل