فراخوان ایده های برتر دانشجویی

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۰ کد : ۱۵۱۲ اطلاعیه‌و دستورالعمل های دارویی

فراخوان ایده های برتر دانشجویی

با توجه به اهمیت توسعه فناوری و تاکید و نیاز کشور بر تجاری سازی ایده های نو و مبتنی بر فناوری در سال های اخیر، ((فراخوان ایده های محصول محور)) با هدف ایجاد بستری برای تبادل ایده های جدید و متکی بر فناوری برگزار می گردد .

لذا از علاقمندان و صاحبان ایده دعوت می شود جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر،به واحد مجله دانشگاه واقع در معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زابل مراجعه نمایند.

دانلود فرم ثبت نام

شرایط ثبت نام:

- شرکت برای عموم محققان و علاقمندان صاحب ایده آزاد است

- هر ایده می تواند به صورت فردی و یا گروهی ارسال شود . بدیهی است که احتمال موفقیت برای ایده هایی که در قالب گروه مطرح شده اند،بیشتر است.

- ایده ها می توانند در سطح ایده اولیه،نمونه آزمایشگاهی،صنعتی و یا در حوزه خدمات باشند .

ضمنا، آخرین مهلت مراجعه و ارسال ایده ها و نظرات تا 15 آذر می باشد

تلفن: 32239031-054