برگزاری جلسه شورای گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی زابل

۰۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۷ کد : ۱۵۴۴ اخبار و رویدادها
جلسه اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ (مسئول دفتر نهاد رهبری)، دکتر تبریزیان (معاون آموزشی دانشگاه)، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا باقری(مدیر گروه معارف اسلامی)، و اساتید گروه معارف اسلامی روز سه شنبه ۹۷/۹/۶ در سالن کنفرانس دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزار گردید.
برگزاری جلسه شورای گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی زابل

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، حاج آقا باقری به مهمانان خیر مقدم گفت.

حاج آقا شیخ مسئول ‌دفتر نهاد رهبری نیز ضمن خوش آمد گویی و تبریک ولادت باسعادت پیامبر اکرم (ص)، با توجه به حدیثی از پیامبر اکرم (ص):«انسان که بمیرد پرونده عمل او مسدود می شود مگر در سه مورد باقیات الصالحات، علم نافع و فرزند صالح» یادآور شدند: اساتید معارف اسلامی که از علم نافع و سودمندی برخوردار هستند علم همراه اسلامیت و انسانیت به دانشجویان ارائه دهند دروس معارف اسلامی باید از لحاظ اعتقادی بر دانشجو تأثیرگذار باشد و دانشجو را علاقمند به دروس معارف نمایند تا با حضور در کلاس درس احساس خوشایندی داشته باشد اگر غیر این باشد باید پاسخگو باشیم.

در ادامه جلسه اساتید نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در مورد مسائل آموزشی مطرح نمودند.

دکتر تبریزیان ضمن بیان نکات آموزشی دروس معارف، با ابراز رضایت کامل از گروه و اساتید گروه معارف اسلامی به آموزش اخلاق حرفه ای اشاره کرد و تأکید نمود‌ سعی ما بر این است که دانشجویان از ابتدای ورود به مراکز درمانی و بیمارستانها، در کنار درس ملزم به رعایت اخلاق حرفه ای شوند تا جایگاه علم پزشکی، پزشک و بیمار حفظ شود.

در پایان جلسه مدیر گروه معارف اسلامی ضمن بیان نکاتی به جمع بندی مطالب مطرح شده در جلسه پرداختند.