پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت آیت ا... هاشمی شاهرودی

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۸ کد : ۱۶۵۴ اخبار و رویدادها
دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل طی پیامی درگذشت آیت‌الله هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را به رهبر انقلاب، خانواده ایشان و مردم تسلیت گفت

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل  طی پیامی درگذشت آیت‌الله هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را به رهبر انقلاب، خانواده ایشان و مردم تسلیت گفت

درگذشت مجاهد نستوه و فقیه ربانی حضرت آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی یار و یاور دیرین انقلاب  و نظام مقدس جمهوری اسلامی را که، منشا خدمات فراوانی بوده و تلاش های خالصانه و بی دریغی داشتند، به محضر مقام معظم رهبری، ملت سرفراز ایران اسلامی  و بیت معظم ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان برای آن عالم بزرگوار علو درجات و غفران واسعه الهی و برای بازماندگان محترمشان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم .

دکتر هادی میرزایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل