درمان هنگام طوفان تفکر درستی نیست

۲۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۵ کد : ۱۷۲۲ اخبار و رویدادها
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: برای رفع مشکل ریزگرد و گردوغباری که باعث آلودگی هوا در منطقه می شود، باید بدنبال یافتن علت و معلول باشیم و برای این کار حتماً نیاز به کارهای کارشناسی دقیق سعی در رفع آن داشته باشیم .

به گزارش ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، دکترهادی میرزایی که در جمع خبرنگاران سخن می گفت، بابیان اینکه فقط بگوئیم هنگام طوفان و گردوخاک باید بدنبال درمان باشیم تفکر درستی نیست، باطرح این سئوال که فقط باید نگاه ها به دانشگاه علوم پزشکی باشد؟، افزود: حتماً باید منشأ بروز بحران و ریز گرد با کارهای کارشناسی شده پیدا و این مشکل برطرف شود، دانشگاه علوم پزشکی آنچه که در توان دارد در حیطه وظایف خودش انجام داده و خواهد داد و در این زمینه خسارات بسیار زیادی هم دیده است .

وی ادامه داد: متأسفانه در سالجاری نسبت به تمام سالها بیشترین طوفان را داشتیم به گونه ای که فقط از تیرماه تا شهریور ماه 97 یعنی در سه ماهه دوم سالجاری بالغ بر 3 و نیم میلیارد تومان خسارت به تجهیزات و تأسیسات دانشگاه علوم پزشکی اعم از آسیب به تجهیزات پزشکی و اتاق عمل، آسیب به وسایط نقلیه و ... وارد شده است اما در بحث شرایط بد آب و هوایی و خسارات ناشی از طوفانها و ریز گردها، تاکنون ریالی از ستاد بحران استان دریافت نکرده ایم که بتوانیم تجهیزات را تعمیر یا تعویض کنیم .

وی، برگزاری همایش بزرگ ریزگردها در اواخربهمن ماه جاری، اتمام ساخت بیمارستان تنفسی و افتتاح آن در ایام الله دهه مبارک فجر امسال را ازجمله برنامه ها و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی زابل در رابطه با بحث طوفانها و ریزگردها در این منطقه عنوان کرد .