اعلام زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی رشته فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل درسال ۱۳۹۷

۰۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۱ کد : ۱۷۶۳ اخبار و رویدادها
ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی رشته فوریت های پزشکی سال ۱۳۹۷ تاریخ ،ساعت مراجعه ،آدرس محل ومدارک ثبت نام به شرح زیر اعلام می گردد: تاریخ ثبت نام : سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۹,۱۰/۱۱/۹۷ ساعت مراجعه جهت ثبت نام : ثبت نام بصورت حضوری واز ساعت ۸ لغایت ۱۲ انجام خواهد شد. آدرس محل ثبت نام :خیابان شهید رجایی،چهارراه بهداشت، ساختمان معاونت آموزشی، طبقه سوم ، اداره پذیرش و ثبت نام

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی رشته فوریت های پزشکی سال 1397

تاریخ ،ساعت مراجعه ،آدرس محل ومدارک ثبت نام به شرح زیر اعلام می گردد:

تاریخ ثبت نام :

سه شنبه و چهارشنبه مورخ 9,10/11/97

ساعت مراجعه جهت ثبت نام : ثبت نام بصورت حضوری واز ساعت 8 لغایت 12 انجام خواهد شد.

مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام

1. اصل و 5 برگ تصویر از تمام صفحات شناسنامه.

2. اصل و 5 برگ برگ تصویر از پشت و روی کارت ملی.

3. 12 قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.

4. ‌ارائه مدرک دال بر وضعیت ‌نظام ‌وظیفه

5. اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع.

6. اصل یا گواهی مدرک کاردانی (فوق دیپلم) ، برای‌ آن‌دسته‌ از پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ ارائه‌ اصل یا گواهی مدرک‌ کاردانی امکان‌پذیر نباشد، لازم است اصل گواهی تأیید شده ‌توسط ‌دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کاردانی با محتوی فرم شماره 7 مندرج در دستورالعمل ثبت‌نامی ارائه شده به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را ارائه نمایند که در آن قید شده باشد « اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌باشد.» در صورتی که فرد پذیرفته در تاریخ مقرر فارغ‌التحصیل نشده باشد، قبولی وی «کان لم یکن» تلقی خواهد شد.

7. ارائه ‌اصل‌ گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر (طرح لایحه نیروی انسانی): ‌پذیرفته‌شدگان دارای مدرک کاردانی گروه آموزشی پزشکی- پایان ‌طرح‌ نیروی ‌انسانی‌ آنان تا تاریخ 31/06/97 و یا 30/11/97 باشد یا گواهی معافیت از خدمت لایحه طرح.

8. دارندگان مدرک کارشناسی پیوسته که ثبت‌نام و ادامه تحصیل آنان در رشته‌های تحصیلی کارشناسی ناپیوسته گروه آموزشی پزشکی بلامانع بوده، لازم است مطابق مفاد بند «ﻫ» مندرج در صفحه 2 دفترچه‌ راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1397 اقدام نمایند.

9. دارندگان مدرک معادل که ثبت‌نام و ادامه تحصیل آنها بلامانع بوده، لازم است مطابق مفاد بند «ح» مندرج در صفحه 2 دفترچه‌ راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1397 اقدام نمایند . (براساس مصوبه جلسه پنجاه و یک مورخ 25/3/1392 شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی ، «دارندگان مدرک معادل یا گواهی اتمام دوره مقطع کاردانی رشته های گروه پزشکی شاغل (اعم از مراکز دولتی یا خصوصی) به صورت رسمی، پیمانی یا قراردادی که حداقل پنج سال سابقه کار مرتبط با مدرک کاردانی داشته باشند، می توانند در آزمون کارشناسی ناپیوسته رشته های آموزش پزشکی ، شرکت نمایند. »ضمناً این دسته از داوطلبان در صورت قبولی لازم است گواهی اشتغال به کار و همچنین گواهی پنج سال سابقه کار مرتبط با مدرک کاردانی، به تأیید محل خدمت، هنگام ثبت نام به آموزش دانشگاه محل قبولی ارائه نمایند.)

10.مجوز ادامه تحصیل یا تاییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

تذکرات مهم

1. کلیه‌ پذیرفته‌شدگان‌ ملزم‌ می‌باشند در تاریخ‌ ‌تعیین ‌شده ‌برای ثبت‌نام  مراجعه ‌نمایند. بدیهی ‌است‌ عدم مراجعه به‌موقع برای ‌ثبت‌نام به ‌‌منزله ‌انصراف‌ از رشته‌ مربوط تلقی ‌می‌گردد‌.

2. پذیرفته‌شدگان‌ دوره‌ روزانه‌ رشته‌های‌ تحصیلی‌ این آزمون،‌ خواه‌ در مؤسسه آموزش‌ عالی‌ ذی‌ربط ثبت‌نام‌ نمایند یا ننمایند، حتی‌ با دادن‌ انصراف‌ قطعی‌ از تحصیل‌ مجاز به‌ انتخاب دوره‌ روزانه‌ رشته‌های‌ تحصیلی‌ در آزمون‌ کاردانی‌ به‌ کارشناسی ‌ناپیوسته‌ سال‌ 1398 نمی‌باشند.