برگزاری مراسم یادواره شهدا در دومین روز از دهه مبارک فجر

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۳:۰۹ کد : ۱۷۸۱ اخبار و رویدادها
به همت بسیج جامعه پزشکی و امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی زابل، مراسم یادواره شهدا در سالن اجتماعات معاونت آموزشی برگزار شد.
برگزاری مراسم یادواره شهدا در دومین روز از دهه مبارک فجر

دکتر مهدی افشاری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن خیر مقدم اظهار داشت : انقلاب اسلامی ایران با خون دادن فرزندان ایران به پیروزی رسید و این انقلاب با اهدای خون جوانانش از هر قشر و طبقه ای به صلابت و سرافرازی امروزی رسیده است

بسیجی بودن در قلب تمام مردم ایران اسلامی است، در دوران هشت سال جنگ تحمیلی جوانان جان بر کفی همچون حاج قاسم میرحسینی با رشادت های خود دشمن مسلح را به شکست و نابودی کشاندند، چنین شهدای گرانقدری باید الگوی جوانان ما باشند و با برگزاری مراسم یادواره و سایر برنامه های فرهنگی جوانان را با اخلاص و صداقت شهدا بیشتر آشنا کنیم، چنین فرهنگی جامعه ما را به شکوفایی بیشتر خواهد رساند .

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و امام جمعه محترم شهرستان هامون ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه (س) و تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر، گفت : شهدا با نیت پاک و اخلاصی که داشتند از لذات دنیوی دل بریده و در راه وطن جان خود را هدیه کردند.

وظیفه داریم در قبال شهدا که برای آرامش کشور و سربلندی آن جان خود را تقدیم نمودند، در امور محوله در هر پست و مقامی که هستیم کوتاهی و قصور نکنیم و الگوی ما همان شهدا هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای عظیم جمهوری اسلامی ایران در بخش های معنوی ، اقتصادی ، فرهنگی و علمی پرداخت.

مسئول دفتر نهاد اشاره ای به دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی زابل داشت و از اجرای طرح ها و پروژه های متعدد بخش سلامت سیستان قدردانی نمود .

تجلیل از خانواده معظم شهدای بسیج جامعه پزشکی ، پخش کلیپ پیروزی انقلاب اسلامی، مداحی به مناسبت ایام سوگواری حضرت فاطمه (س) از سایر برنامه های این مراسم معنوی بود.

در این مراسم رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جانشین فرماندهی سپاه زابل معاونین و مدیران دانشگاه ، جمعی از خانواده معظم شهدا و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل حضور داشتند.