بهره‌ برداری َاز ساختمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند

۱۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۸۱۰ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۷/۱۱/۱۸ در چهلمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، با حضور دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل و دکتر افشاری معاون فرهنگی و دانشجویی، مهندس پیری فرماندار و شورای اداری شهرستان هیرمند، دکتر عبادتی مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند، ساختمان شبکه مذکور مورد بهره برداری قرار گرفت. دکتر عبادتی در این خصوص گفت: احداث ساختمان از سال ۹۶ آغاز شد و اکنون مورد بهره برداری قرار گرفت.
بهره‌ برداری َاز ساختمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند

مورخ ۹۷/۱۱/۱۸  در چهلمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، با حضور دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل و دکتر افشاری معاون فرهنگی و دانشجویی، مهندس پیری فرماندار و شورای اداری شهرستان هیرمند، دکتر عبادتی مدیر و کارکنان شبکه بهداشت و  درمان شهرستان هیرمند، ساختمان شبکه مذکور مورد بهره برداری قرار گرفت.
زیر بنا آن ۱۰۵۰ متر مربع و با اعتبار سی میلیارد ریال با حصارکشی از محل طرح تحول سلامت  تجهیز و آماده استفاده گردید.

فرماندار شهرستان هیرمند نیز در این مراسم اظهار داشت: عملکرد و دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی زابل در کل سیستان ستودنی است و انچه مشاهده میشود تلاش رئیس و کارکنان دانشگاه نتایج خوبی را در بر داشته است که جا دارد از تلاش های رئیس دانشگاه مدیر شبکه هیرمند و کارکنان دانشگاه ، تشکر نمایم.