افتتاح مرکز آموزش بهورزی شهرستان هیرمند

۱۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۸۱۱ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۷/۱۱/۱۸ هم زمان با چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران ، مرکز آموزش بهورزی شهرستان هیرمند با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل و معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه، فرماندار و شورای اداری شهرستان هیرمند و مدیر شبکه و کارکنان آن افتتاح شد.
افتتاح مرکز آموزش بهورزی شهرستان هیرمند

دکتر عبادتی در مراسم افتتاح، گفت: این مرکز با هزینه ای بیست میلیارد ریال با زیر بنای ۱۰۵۰ متر مربع از محل طرح تحول سلامت در سال ۹۶ آغاز شد و در بهار چهلم انقلاب اسلامی افتتاح میشود.

امیر ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۴:۰۵
سلام،خیلی خوب شد الان دانش اموزان جدید اینجا تدریس میشن،ممنون از زحمات همه شما در پیشرفت و شکوفایی سیستان،خدا قوت
افسانه ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۵
سلام.ممنون از زحماتتون