تعلیق چند نیروی درمانی در بیمارستانهای دانشگاه علوم زابل

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۲ کد : ۱۸۲۵ اخبار و رویدادها
پس از دریافت گزارشی مبنی بر قصور تعدادی از پرسنل درمانی در امر رسیدگی به بیمار و دستور رسیدگی رئیس دانشگاه، پس از بررسی واحد های نظارتی دانشگاه علوم پزشکی زابل، با دستور مستقیم ریاست دانشگاه پرسنل خاطی تعلیق شدند.

تعلیق چند نیروی درمانی در بیمارستانهای دانشگاه علوم زابل

زارعی ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۲:۲۲
کاش برخی از افراد بی لیاقتی که با جون مردم بازی میکنن و در کار خودشون کوتاهی میکنن و صرفا به خیال حقوق های نجومی شیفت میدن، از برخی پست ها حذف شن. باور کن بعضی ها در نقش پرستارن ولی متاسفانه طریقه بانداژ کردن زخم رو یاد ندارن جای بسی تاسف هست برای چنین افرادی.
شهریاری ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۲:۲۵
با سلام و خداقوت بنده این کار شما رو تحسین میکنم، الحق و الانصاف لازمه که در مورد برخی افراد بی مسئولیت چنین عمل بشه اگه چنین نظارت هایی باشه قطعا تلفات مردمی توسط برخی از پرسنل هایی که در پست شون کوتاهی میکنن کمتر خواهد بود. بازم میگم خداقوت، دستمریزاد
علی ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۵
پاسخ مدیر سایت ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۰

دکتر رفعت مدیر فوریتهای پزشکی : با سلام بعلت عدم تخصیص بودجه لازم از طرف وزارت بهداشت جهت جذب نیرو برای این پایگاه و چندین پایگاه دیگر ، این مشکل ایجاد شده است . که پیگیر رفع این مساله هستیم .