دیدار رئیس دانشگاه با دبیر جدید هیات امناء، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۶ کد : ۱۸۵۳ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۷/۱۱/۳۰ دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دکتر ادیبا معاون توسعه و مهندس حسینعلی محمدی مسئول دبیرخانه هیات امنا دانشگاه با دکتر نجفی خواه دبیر جدید هیات های امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت دیدار کردند.

مورخ ۹۷/۱۱/۳۰  دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دکتر ادیبا معاون توسعه و مهندس حسینعلی  محمدی مسئول دبیرخانه هیات امنا دانشگاه  با دکتر نجفی خواه دبیر جدید هیات های امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت دیدار کردند.

دکتر میرزایی در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات دکتر امین لو مسئول پیشین ، انتصاب دکتر نجفی خواه  را تبریک گفت و اظهار داشت: جنابعالی  با شایستگی ، تعهد و تخصصی که دارید، قطعا همانند مسئولیت های قبلی موفق خواهید شد و به اهداف مد نظر وزارت متبوع دست می یابید ، دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز بر اساس وظایف و رسالتی که دارد چون گذشته در این مسیر همراه خواهد بود.

دکتر میرزایی در این دیدار، گزارش کوتاهی از وضعیت دانشگاه علوم پزشکی زابل ارائه داد.