برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه در نیمه اول دی ماه

۳۰ آذر ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۶ کد : ۱۸۶ اخبار و رویدادها
برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه در نیمه اول دی ماه طی جلسه ای که در مورخ 30/9/95 در دفتر دکتر محمد رضا مرادقلی مدیر پشتیبانی و مدیر تربیت بدنی دانشگاه و نمایندگان حوزه های تابعه برگزار شد در خصوص مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه بحث و تبادل نظر گردید. دکتر مرادقلی اظهار کرد : شور و نشاط در بین کارکنان موجب روحیه بالای آنان شده و ورزش نقش اول را در این مورد ایفاء می کند.
برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه در نیمه اول دی ماه

وی افزود : ورزشکاران همواره الگو بوده اند و باید فرهنگ ورزش را در سطح بیشتری بین همکاران با کمک شما بازیکنان گسترش دهیم و شاهد حضور تیم های بیشتری از کلیه حوزه های دانشگاه باشیم . مدیر پشتیبانی اضافه کرد : برنامه ریزی منظمی انجام شود و این مسابقات را به بهترین شکل برگزار کنیم از به تعویق انداختن مسابقات پرهیز و نظم حاکم باشد . دکتر مرادقلی حاطرنشان شد این مسابقات به نام شهدای معزز مدافعان حرم می باشد و فینال آن در دهه مبارک فجر برگزار می شود .
سایر اعضاء نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود در زمینه مذکور پرداختند و مصوباتی جهت برگزاری مطلوب آن به تصویب رسید .