برگزاری همایش ترویج ازدواج سالم در جوانان

۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۱ کد : ۱۸۹۳ اخبار و رویدادها
همایش ترویج ازدواج سالم توسط معاونت بهداشتی و مشارکت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زابل، مرکز بهداشت شهرستان زابل و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان زهک، هیرمند، هامون و نیمروز و همکاری دانشگاه زابل در محل سالن آیت الله هاشمی رفسنجانی دانشگاه زابل برگزار شد.
برگزاری همایش ترویج ازدواج سالم در جوانان

همایش بزرگ ترویج ازدواج سالم در جوانان مورخ  ۱۳۹۷/۱۲/۹ به همت دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار گردید.

همایش ترویج ازدواج سالم توسط  معاونت بهداشتی و مشارکت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زابل، مرکز بهداشت شهرستان زابل و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان زهک، هیرمند، هامون و نیمروز و همکاری دانشگاه زابل در محل سالن آیت الله هاشمی رفسنجانی دانشگاه زابل برگزار شد.

این همایش با حضور پروفسور رحیمی روانشناس بالینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار و بر اهمیت ازدواج سالم‌ تاکید شد.

موضوع عشق ، تفاوت عشق و خوش آمدن از شخص و علل رابطه های دختر و پسر از نظر علمی مورد بررسی قرار گرفت.

پرسش دانشجویان و پاسخ دکتر رحیمی بخش پایانی  این همایش مهم و مورد نیاز جامعه بود.

برگزاری ترویج ازدواج سالم جوانان در شهرستان نیمروز ، همچنین کارگاه ترویج ازدواج سالم ویژه مشاورین سلامت نیز با حضور دکتر رحیمی به صورت جداگانه برگزار شد .

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی زابل در راستای کمک به جوانان و همچنین خانواده ها، اقدام به این همایش نمود، اطلاع رسانی در این خصوص بر اساس یافته های علمی می تواند نقش مهمی را  ایفا کند .