تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه در سال ۱۳۹۷

۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۳۶ کد : ۱۹۵۱ اخبار و رویدادها
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از کارکنان نمونه دانشگاه در سال ۱۳۹۷ با اهدای لوح تقدیر و هدیه قدردانی شد.
تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه در سال ۱۳۹۷

دکتر میرزایی رئیس دانشگاه در این مراسم اظهار داشت؛ در واقع همه کارکنان که در شرایط اقلیمی سیستان خدمت می کنند نمونه هستند و زحمات آنان در این شرایط قابل قدردانی است

وی افزود : دانشگاه نقش بسزایی در ماندگاری مردم سیستان دارد و خدمات بخش های مختلف  بهداشتی درمانی و آموزشی عامل مهمی برای ماندگاری مردم است لذا تلاش ما در ارائه بهترین خدمات با توجه به امکانات است..

سالی پر از آرامش و موفقیت برای همه همکارانم خواستارم و از  آنها بخاطر خدمات بی منت  در سال ۱۳۹۷ تشکر و قدردانی می کنم.

اهدا لوح تقدیر و هدیه پایان بخش این مراسم بود.

حکیمه ۰۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۶
واقعا کار در شرایط سیستان سخت هست بخصوص برای خانمها . امیدوارم همچنان دانشگاه بتونه به خدمت رسانی ادامه بده