۰۶ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۰۲ کد : ۲۱۰ اخبار و رویدادها
با حضور معاون غذا و دارو وزارت بهداشت ، پایگاه فوریتهای پزشکی جاده ای میلک در شهرستان هیرمند افتتاح شد مورخ 6/10/95 با حضور دکتر دیناروند معاون غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، پایگاه اورژانس جاده ای میلک در شهرستان هیرمند افتتاح شد . دکتر غلامعلی رفعت رییس فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل در این مراسم گفت : بیستمین پایگاه فوریتهای پزشکی دانشگاه در سطح سیستان و سومین آن در شهرستان هیرمند افتتاح می شود . مقدار شش صد متر مربع زمین توسط یک خیر بنام مرحوم حسن جهانتیغ به دانشگاه اهداء شد . وی افزود : 95 متر مربع مساحت این پایگاه و مبلغ یکصدو سی میلیون تومان جهت ساخت آن هزینه شده است . دکتر رفعت خاطرنشان شد : تعداد شش نفر نیرو مشغول به کار می شوند و به نیازمندان منطقه خدمات پیش بیمارستانی خواهند داد . در این مراسم مهندس پیری فرماندار شهرستان هیرمند ، شورای اداری شهرستان مذکور ، معاونین دانشگاه حضور داشتند. یکی از اهالی روستای دهنو میلک در این مراسم از زحمات دکتر نصیری و همکارانش در حوزه سلامت تقدیر و تشکر کرد .