برگزاری اولین جشنواره ملی شعر سلامت

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۱۵۶ اخبار و رویدادها
اولین جشنواره ملی شعر سلامت در تاریخ ۹۸/۲/۲۳ در سالن آمفی تئاتر معاونت آموزشی با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل، دکتر اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه و مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها و مدیران انجمن های شعر و ادب شهرستان زابل و شاعران و حضور جمعی از همکاران برگزار شد.
برگزاری اولین جشنواره ملی شعر سلامت

در ابتدا دکتر اکبری زاده به بیان جایگاه شعر در سلامت و همزمانی جشنواره شعر با جشن سلامت پرداخت  و در زمینه شعار هفته سلامت مطالبی ایراد کرد.

وی با اشاره به تشکیل انجمن شعر سلامت در معاونت بهداشتی و پیشنهاد جشنواره شعر سلامت و موافقت آن توسط رئیس دانشگاه سخن راند و عنوان کرد:  نزدیک به ۴۰۰ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره شعر سلامت واقع در معاونت بهداشتی ارسال شده است.

این جشنواره جهت افزایش سواد سلامت جامعه از طریق شعر بر پا شده است.

در ادامه دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضمن تبریک جشن هفته سلامت بر کمپین بسیج ملی کنترل فشار خون بالا و اجرای آن در سطح دانشگاه تاکید کردند.

سپس اشعار نفرات برتر جشنواره قرائت شد و تعدادی از شاعران حاضر شعر خوانی کردند.

در پایان از نفرات برتر و داوران جشنواره تقدیر به عمل آمد.

لازم به ذکر است که رتبه های جشنواره به شرح ذیل می باشد

رتبه اول جشنواره خانم زیبا صالحی فرد جونقانی از اصفهان

رتبه دوم آقای سید مهدی طیار از تهران

رتبه سوم خانم نیره آتش پنجه از زابل

رتبه چهارم آقای مسلم نجفوند دریکوندی از اندیمشک

رتبه پنجم خانم ندا سهراب زاده از نیشابور

رتبه ششم آقای حسن اسحاقی مهماندوستی از کرج

و رتبه هفتم آقای رضا محمودی از تهران بودند.

همچنین داوران مسابقه آقایان
دکتر حیدرعلی دهمرده
دکتر اسحق رودباری
دکتر ابراهیم میر
آقای رضا گل محمودی
آقای حسینعلی ستوده
و سرکار خانم محبوبه کلبعلی بودند.

همچنین درحاشیه جشنواره مسابقه کمپین بسیج ملی کنترل فشار خون بالا برگزار گردید و به قید قرعه به حاضرین در برنامه که به سوالات کمپین بسیج همگانی کنترل فشار خون بالا پاسخ صحیح دادند جوایزی اهدا گردید.

اولین جشنواره ملی شعر سلامت به همت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل عملی شد .

مصطفی ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۵:۲۹
با سلام نزدیگ به ۴۰۰ اثر از سراسر (سر کش کلمه "نزدیک" حذف گردد) املای که (یه قرعه به حاظرین) اشتباه است و صحیح آن "حاضرین" می باشد با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۴

ممنون