قدردانی از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی زابل

۱۳ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۰ کد : ۲۱۸ اخبار و رویدادها
قدردانی از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی زابل طی مراسمی مورخ10/10/95 در محل سالن معین زابل با حضور دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا میری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاونین و اعضای هیات علمی به همراه خانواده از پژوهشگران برتر دانشگاه با اهداء لوح تقدیر و هدایا قدردانی به عمل آمد .
قدردانی از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی زابل

خانم دکتر زهرا سپهری معاون تحقیقات و فناوری ضمن خوش آمدگویی ، به بیان عملکرد یک ساله حوزه خود پرداخت . وی افزایش چهار برابری مقالات ، بوجود آمدن رقابت بین اعضای هیات علمی در انجام کار پژوهشی ، کسب امتیاز کامل تحقیقات دانشجویی و سایر امور مربوطه سخن گفت .
معاون تحقیقات و فناوری  از حمایت های دکتر نصیری قدردانی کرد و اظهار داشت نگاه مثبت رییس دانشگاه به پژوهش منجر به کسب این موفقیتها شد که کمال تشکر را داریم .
حجت الاسلام والمسلمین میری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز روز پژوهش را تبریک گفت و در ادامه اظهار داشت : پژوهش ابزاری برای کشف حقیقت ، علم ، فهم  عمیق و بصیرت انقلابی است که نیاز به شجاعت دارد . دین اسلام پژوهش  را واجب می داند . علم و دین از هم جدا نیستند موضوع هر دو انسان است تا دوای درد انسان را پیدا کنند .
مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه با استفاده از آیات و روایات به اهمیت علم و پژوهش از دیدگاه دین اسلام پرداخت .
اجرای موسیقی سنتی ، اهدای جوایز و صرف شام سایر برنامه های این مراسم بود .
اسامی نفرات برتر پژوهش دانشگاه در سال 1395 :
نفرات برتر دانشگاه :
1-  مهندس حسین شهدادی
2-  خانم دکتر زهرا سپهری
3-  دکتر محمود هاشمزایی

مولف برتر :
مهندس عزیز شهرکی واحد

سه نفر برتر دانشجویی :

1-  مرتضی سالارزهی
2-  عالیه سرگزی
3-  علی راهداری

نفرا برتر کارمندان :