بسیج ملی کنترل فشار خون

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان سیستان و بلوچستان در چابهار

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۷ کد : ۲۱۹۳ اخبار و رویدادها
ورخ ۹۸/۳/۱ کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان سیستان و بلوچستان با حضور دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روسا ، معاونین بهداشتی و کارشناسان دانشگاه های علوم پزشکی زابل، ایرانشهر و زاهدان در چابهار برگزار شد.
برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان سیستان و بلوچستان در چابهار

مورخ ۹۸/۳/۱ کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان سیستان و بلوچستان با حضور دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  روسا ، معاونین بهداشتی و کارشناسان دانشگاه های علوم پزشکی زابل، ایرانشهر و زاهدان در چابهار برگزار شد.

دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل در این کارگروه به بیان شاخص های مراقبتی و کنترلی بیماریهای هدف کارگروه پرداخت. در ادامه چالش ها و مشکلات بیماریهای مذکور را بر شمرد.

وی گزارشی از عملکرد مطلوب دانشگاه در کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری هاری در منطقه سیستان ارائه کرد .

دکتر اکبری زاده خواستار تعامل و همکاری بیشتر در ساماندهی سگ های ولگرد توسط ادارات، سازمانها و نهادهای ذیربط گردید.