برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زابل

۰۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۴ کد : ۲۲۲۷ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۸/۳/۷ در محل دفتر رئیس دانشگاه با حضور اعضا، جلسه هیات رئیسه با طرح درخواست ها و پیشنهادات تشکیل شد، پس از تبادل نظر در خصوص هر یک تصمیم گیری گردید.
برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زابل

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه  در این جلسه با اشاره به بسیج ملی کنترل فشار خون گفت:  بسیج ملی کنترل فشار خون از ۱۷ خرداد آغاز خواهد شد و دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز هم زمان با سراسر کشور جمعیت تحت پوشش را مورد سنجش فشار خون قرار می دهد .
 افراد بالای ۳۰ سال ساکن در سیستان  ۱۴۷۱۲۵ نفر، زنان باردار ۴۶۷۵ و بیماران کلیوی ۴۰۸ نفر می باشند که توسط ۳۷۶ تیم عملیاتی اندازه گیری فشار خون صورت می پذیرد .

از همه مردم عزیز درخواست می کنم از تاریخ یاد شده به بیمارستانها، مراکز خدمات جامع سلامت ، پایگاه های سلامت و خانه بهداشت مراجعه و نسبت به اندازه گیری فشار خون خود اقدام کنند تا از وضعیت آن اطلاع یابند