اجرای موفق بسیج ملی کنترل فشار خون در سیستان

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۳۱۳ اخبار و رویدادها
با تلاش پرسنل بهداشتی درمانی اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون با موفقیت در سطح پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل پایان یافت .

بسیج ملی کنترل فشار خون همزمان با سایر نقاط کشور از تاریخ ۲۷  اردیبهشت لغایت ۱۵ تیرماه در شمال استان سیستان و بلوچستان اجرا شد.

دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی و دبیر ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون دانشگاه علوم پزشکی زابل در پایان طرح، ضمن تشکر و تقدیر از رئیس دانشگاه بابت حمایت و راهنمایی ، همچنین تک تک همکاران اعم از بهورزان، کاردان و کارشناسان بهداشتی درمانی و پرسنل ستادی جهت تلاش برای اجرای این طرح ملی،  اظهار داشت :

در این طرح از تعداد ۱۴۷۱۲۵ نفر جمعیت واجد شرایط یعنی جمعیت بالای ۳۰  سال تحت پوشش دانشگاه ، تعداد ۱۳۵۱۷۷ نفر  مورد اندازه گیری فشار خون قرار گرفتند و موفق شدیم با همکاری و مشارکت خوب مردم و  همت همکارانمان با پوشش بیش از ۹۲ درصد کل جمعیت بالای ۳۰ سال ک در جمع دانشگاههای برتر در سطح کشوری قرار گیریم .

وی افزود : قابل ذکر است ۱۲۴۲۷۱ نفر از افراد غربالگری شده با مراجعه به مراکز و پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت و ۱۱۵۰۰  نفر نیز توسط ایستگاه های سیار مورد غربالگری قرار گرفتند. از تعداد غربالگری شد تعداد ۱۳۳۸۰ نفر مشکوک به فشار خون بالا بودند که پس از مراحل بعدی و نظر پزشک متخصص ، اقدامات لازم جهت درمان آنان صورت خواهد گرفت .

معاون بهداشتی دانشگاه تصربح کرد :در این طرح که توسط ۳۶۸ تیم عملیاتی در پنج شهرستان اجرا شد تعداد ۱۵۰  هزار برگ تراکت و ۳۰  هزار برگ پمفلت آموزشی نیز تولید و توزیع گردید.

همچنین جهت اطلاع رسانی و جلب مشارکت جامعه  ۱۰ قطعه کلیپ ، ۲ نشست رسانه ای ، ۱۸ حضور کارشناس و مدیر در برنامه رادیویی، ۶ برنامه گزارشی خبری از شبکه استانی هامون ، مسایقه عکس موبایلی و مسابقه شعر با موضوع فشار خون توسط روابط عمومی دانشگاه ، بیش از ۱۵۰۰  متر بنر آموزشی،  ۵۰  عدد استند، ۱۹ هزار برگ کارت جهت افراد غربالگری شده ، ۱۵۰۰ پوستر  و ... توسط ستاد اجرایی تولید و در سطح منطقه توزیع گردید ، موارد اطلاع رسانی  فوق در کنار تلاش تیم های عملیاتی منجر به نتیجه مطلوبی شد که باعث خرسندی و افتخار برای خادمان بهداشت و درمان این خطه از کشور عزیزمان گردید .

دکتر اکبری زاده در پایان از همکاری و مشارکت مردم شریف سیستان جهت اجرای بسیج ملی فشارخون تشکر و قدردانی نمود .