افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت روستایی خمک

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۵ کد : ۲۳۶۱ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۸/۶/۴ در سومین روز هفته دولت با حضور دکتر نورا معاون استاندار سیستان و بلوچستان ، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، امام جمعه ، فرماندار و شورای اداری شهرستان زهک، ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت دهستان خمک به بهره برداری رسید .
افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت روستایی خمک

مورخ ۹۸/۶/۴  در سومین روز هفته دولت با حضور دکتر نورا معاون استاندار سیستان و بلوچستان ، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، امام جمعه ، فرماندار و شورای اداری شهرستان زهک، ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت دهستان خمک به بهره برداری رسید .

دکتر رفیقدوست مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک  : ساختمان فوق به مساحت  ۴۷۰ متر مربع و با هزینه ۹۵۰ میلیون تومان  توسط دانشگاه علوم پزشکی زابل ساخته شد و ۴ هزار نفر از خدمات مرکز بهره مند می شوند و در فضای جدید خدمات لازم ارائه می شود .