رئیس دانشگاه:حجاب و عفاف فقط مختص بانوان نیست

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۱ کد : ۲۵۱۳ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۸/۸/۱ جلسه حجاب و عفاف با حضور دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل و سایر اعضا در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه:حجاب و عفاف فقط مختص بانوان نیست

دکتر میرزایی در ابتدای جلسه گفت : حجاب از صدر اسلام مورد توجه بوده است و از مهمترین توصیه های قرآن مجید ، انبیا و اولیا ، پوشش و حجاب مسلمین است و آن را یک ضرورت می داند که ففط مختص زن نیست بلکه مرد  نیز باید رعایت کند.

وی افزود : در محیط دانشجویی و اداری حفظ حجاب و شئونات اسلامی لازم و ضروری است

رئیس دانشگاه خاطر نشان شد :دشمنان اسلام، حجاب و عفاف را همیشه یکی از مهم ترین موانع در راستای اجرای برنامه های خود برای تضعیف دین اسلام دانسته اند و همواره برای عملی کردن مقاصد شوم خود در صدد ضربه زدن به ارزش های مسلمین از جمله تضعیف پایبندی به حجاب هستند.

دکتر میرزایی رعایت حجاب و عفاف در دانشگاه توسط دانشجویان و کارمندان را خوب توصیف نمود و تاکید کرد:  همه کارکنان و دانشجویان در جامعه اسلامی موظف به رعایت حجاب و عفاف هستتد که فقط مربوط به لباس نمی باشد باید گفتار، نوشتار ، اخلاق و رفتار هم مد نظر باشد.

در ادامه پیشنهادات مطرح و پس از تبادل نظر تصمیم گیری شد.