افزایش تخت های روانپزشکی در بیمارستانهای سیستان

۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۵۲ اخبار و رویدادها
افزایش تخت های روانپزشکی در بیمارستانهای سیستان دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل اظهار داشت : مورخ 95/10/25 همزمان با سراسر کشور تعداد 20 تختخواب روانپزشکی به بیمارستانهای امیرالمومنین حضرت علی (ع) زابل ، سیدالشهداء (ع) زهک و شهدای هیرمند افزوده شد و تعداد تختخواب های روانپزشکی دانشگاه از 15 تخت به 35 تخت افزایش یافت . قابل ذکر است در راستای اجرای طرح تحول سلامت همزمان تعداد 1000 تختخواب روانپزشکی در بیمارستانهای کشور و با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از طریق ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.
افزایش تخت های روانپزشکی در بیمارستانهای سیستان

دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل اظهار داشت : مورخ 95/10/25 همزمان با سراسر کشور تعداد 20 تختخواب روانپزشکی به بیمارستانهای امیرالمومنین حضرت علی (ع) زابل ، سیدالشهداء (ع) زهک و شهدای هیرمند افزوده شد و تعداد تختخواب های روانپزشکی دانشگاه از 15 تخت به 35 تخت افزایش یافت .  قابل ذکر است در راستای اجرای طرح تحول سلامت همزمان تعداد 1000 تختخواب روانپزشکی در بیمارستانهای کشور و با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از طریق ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.