برگزاری یادواره شهدای بسیج جامعه پزشکی سیستان

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۷ کد : ۲۵۴۰ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۸/۸/۱۲ مراسم معنوی یادواره شهدای بسیج جامعه پزشکی سیستان در محل سالن اجتماعات مجتمع آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل، سردار آبسالان فرمانده قرارگاه شهید هراتی ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ امام جمعه شهرستان هامون و رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، سرهنگ سنچولی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج زابل ، دکتر صابری رئیس بسیج جامعه پزشکی استان ، خانواده معزز شهدا و جمع کثیری از بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد .
برگزاری یادواره شهدای بسیج جامعه پزشکی سیستان

دکتر میرزایی در این مراسم ضمن خیر مقدم، گفت :

آرامش کنونی در کشور ما مرهون خون شهداست، باید همواره ایثار و از خودگذشتگی شهدا یادآوری شود .

این یادواره ها در مقابل عمل الهی شهدا بسیار ناچیز است، یادواره های شهدا ، یادآوری عمل خوب شهداست، ما باید مسیر شهدا را از طریق خانواده شهدا ، همرزمان شهدا و نوشته های شهدا بشناسیم و از این مسیر پیروی کنیم.

با برگزاری رهواره شهدا بررسی کنیم که چه اتفاقی افتاد تا آنان جان خود را تقدیم کردند و مسیر شهدا را پیدا کنیم و آن را در زندگی خود جاری کنیم

کار بزرگی که شهدا در جنگ تحمیلی انجام دادند باید امروز در جنگ نرم دشمن بکار گیریم

سردار پرویز آبسالان، فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید هراتی : ولایت فقیه وجه تمایز انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب ها است.

در دفاع مقدس تا زمانی که پشت سر ولایت حرکت می کردیم و دستورات را دقیق انجام می دادیم در عملیات ها پیروزی از آن ما بود اکنون نیز باید بدانیم در صورت غفلت از دستورات ولایت، دچار خسران خواهیم شد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شیخ با اشاره به ایثار و از خودگذشتگی شهدا و عدم توجه آنان به لذات این دنیا گفت : شهدا راه خدایی را انتخاب و احساس وظیفه کردند و در مقابل حمله دشمن ایستادند تا جمهوری اسلامی ایران به چنین ابهت و شکوهی برسد ما هم بر اساس وظیفه باید رهرو شهدا باشیم و راه شهدا را ادامه دهیم.

در ادامه از خانواده معزز شهید منصور بستانی و شهید سردشتی قدردانی شد .