قدردانی رئیس دانشگاه از خیرین سلامت

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۱ کد : ۲۵۸۱ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۸/۹/۱۶ دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان ، نماینده بنیاد خیریه فردوس و مسئول عمرانی مرکز آموزشی ، پژوهشی درمانی سل جلسه ای برگزار کرد .
قدردانی رئیس دانشگاه از خیرین سلامت

دکتر میرزایی :

از خیرین سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزشی پزشکی ، مجمع خیرین سلامت استان و بنیاد خیریه فردوس نهایت تشکر را بابت ساخت مرکز سل دارم .

بعنوان مسئول حوزه سلامت سیستان، دست خیرین سلامت را که یاری دهنده ما در ارتقای سلامت مردم هستند می بوسم و عمل پسندیده آنان را ارج می نهم.

مسئولان دفتر فنی دانشگاه و پیمانکار احداث مرکز سل با همکاری همدیگر هر چه سریع تر مشکلات و کمبودهای اندک مرکز سل را مرتفع نمایند تا بیماران مبتلا به سل در مکانی تخصصی از خدمات درمانی بهره مند شوند.