پیام تسلیت دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۴ کد : ۲۶۷۲ اخبار و رویدادها
ولا تحسین الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم برزقون

آمریکای جنایتکار سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی سرباز ولایت و امت را به شهادت رساند ، انسان بزرگی که موجب رعب و وحشت دشمنان اسلام گردید.

خدمات ارزنده سردار سلیمانی در تاریخ اسلام ثبت شد و اثرات آن شامل همه مسلمانان و آزادیخواهان می شود .

شهادت مظلومانه سردار اسلام، خدشه ای بر راه اسلام راستین وارد نخواهد کرد. و ترور شخصیت های آزادیخواه روش آمریکا و حامیان آن است که نشانگر زبونی آنان است .

راه الهی سردار سلیمانی ادامه خواهد یافت و سربازان و جان برکفان ولایت جواب دندان شکنی به استکبار جهانی می دهند و برای همیشه به حضور آن در منطقه پایان خواهند داد.

اینجانب به نمایندگی از سوی دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهادت سردار قاسم سلیمانی را به صاحب الزمان حضرت مهدی (عج) ، رهبر فرزانه و امت سلحشور ایران و خانواده محترم سرباز اسلام، تسلیت عرض می کنم.

از خداوند متعال برای آن ایثارگر علو درجات و برای هم رزمان و بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت داریم.

دکتر هادی میرزایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل

همچنین از سوی دفتر نهاد رهبری ، اداره حراست ، هسته گزینش ، ستاد شاهد و ایثارگر ، معاونتها و سایر حوزه های دانشگاه پیام های تسلیت شهادت سردار بزرگوار حاج قاسم سلیمانی صادر شد