برگزاری مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل جام فجر

۰۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۹ کد : ۲۶۹ اطلاعیه‌و دستورالعمل های دارویی
اطلاعیه ورزشی برگزاری مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل جام فجر به اطلاع کلیه همکاران دانشگاه در حوزه های مختلف می رساند یک دوره مسابقات والیبال به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار می گردد. لذا علاقمندان به حضور در این مسابقات تا مورخ ۹۵/۱۱/۱۱ از حوزه های تابعه دانشگاه جهت ثبت نام به همراه اسامی تیم به ستاد مرکزی دانشگاه ( اقای مالک راحت دهمرده ) مراجعه نمایند .