بازدید سرزده نماینده مجلس شورای اسلامی از بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) زابل

۰۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۹:۵۷ کد : ۲۷۰ اخبار و رویدادها
بازدید سرزده نماینده مجلس شورای اسلامی از بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) زابل

بازدید سرزده نماینده مجلس شورای اسلامی از بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) زابل دکتر حبیب ا... دهمرده نماینده مردم شریف سیستان در مجلس شورای اسلامی همراه با دکتر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل از بخش های مختلف بیمارستان امیرالمومنین علی (ع)بازدید و از بیماران تحت درمان عیادت کرد . دکتر دهمرده ضمن دلجویی بیماران از روند درمان و خدمات جویا شدند . به گزارش روابط عمومی بیمارستان مذکور , نماینده مجلس شورای اسلامی در این بازدید با همراهان بیمار گفتگو و از نحوه خدمات دهی پرسنل بیمارستان پرس و جو کردند و نسبت به پیگیری مشکلات و رفع آن تاکید نمودند .وی در پایان از کلیه پرسنل زحمت کش بیمارستان تقدیر وتشکر کرد.

ali wolf ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۹:۰۴
با سلام و خسته نباشید ب همه ی زحمت کش های بیمارستان امیرالمومنین علیه السلام خواهشن واسه مریض ما علی پودینه شوروری ک الان تو بخش icu هست دعا کنید یا علی