نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زابل با هیات رئیسه دانشگاه زابل

۰۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۸ کد : ۲۷۹۶ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۸/۱۲/۵ هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زابل با حضور در دانشگاه زابل با هیات رئیسه این دانشگاه تشکیل جلسه داد.
نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زابل با هیات رئیسه دانشگاه زابل

دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه، ضمن تبریک انتصاب دکتر افراسیاب به سمت رئیس دانشگاه زابل، گفت ؛ دو قطب علمی در شمال استان با استفاده از توانمندیهای خود می توانند گام های بزرگی در توسعه این منطقه بردارند مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل آمادگی کامل دارد در زمینه های تحقیقاتی، آموزشی ، فضاهای آزمایشگاهی و فیزیکی با دانشگاه زابل همکاری داشته باشد.

وی افزود : هر یک از این دو دانشگاه دارای امکانات و تجهیزاتی هستند که می تواند مورد استفاده مشترک قرار گیرد که منجر به نتایج خوبی شود.

دکتر افراسیاب ضمن تشکر ، گفت : با تعامل می توانیم از امکانات دو دانشگاه استفاده کرده و  در راستای توسعه سیستان نقش افرین باشیم، وی نیز آمادگی دانشگاه زابل را جهت همکاری همه جانبه اعلام نمود.

پس از تبادل نظر مقرر گردید، کارگروه های مشترکی تشکیل و راه های همکاری مشخص و دو دانشگاه در این مسیر حرکت کنند.