بازدید استاندار از طرحهای عمرانی دانشگاه در اولین روز دهه مبارک فجر

۱۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۴ کد : ۲۹۰ اخبار و رویدادها
بازدید استاندار از طرحهای عمرانی دانشگاه در اولین روز دهه مبارک فجر مهندس اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در اولین روز از دهه مبارک فجر از طرحهای بهداشتی درمانی در حال ساخت و همچنین بیمارستان شهدای هیرمند بازدید کرد .
بازدید استاندار از طرحهای عمرانی دانشگاه در اولین روز دهه مبارک فجر

مهندس اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در اولین روز از دهه مبارک فجر از طرحهای بهداشتی درمانی در حال ساخت و همچنین بیمارستان شهدای هیرمند بازدید کرد . استاندار سیستان و بلوچستان به همراه فرمانداران شهرستانهای سیستان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زابل از بخش های مختلف بیمارستان بازدید کرد.  وی از امکانات ، تجهیزات و خدمات دهی بیمارستان جویا ، از بیماران عیادت و دلجویی کرد. در این بازدید دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل توضیحات لازم را ارائه ، مشکلات و همچنین درخواست هایی نیز مطرح نمود .
قابل ذکر است تعداد 9 پروژه بهداشتی شامل 3 ساختمان  مرکز جامع خدمات سلامت ، 4 ساختمان خانه بهداشت ، یک ساختمان پایگاه بهداشتی و 1 ساختمان زیست پزشک در راستای طرح تحول سلامت ویژه سفر وزیر در شهرستان هیرمند از خرداد 95 شروع و تا خرداد 96 پایان خواهد یافت .