۱۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۲۱:۳۹ کد : ۲۹۷ اخبار و رویدادها
معاون بهداشتی دانشگاه علوم.پزشکی زابل : کلیه ساکنین  منطقه سیستان دارای پرونده الکترونیکی سلامت شدند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم.پزشکی زابل : کلیه ساکنین منطقه سیستان دارای پرونده الکترونیکی سلامت شدند دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشتی در خصوص پرونده الکترونیکی سلامت اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه های طرح تحول سلامت درحوزه بهداشت، برنامه سلامت الکترونیک هست که طی این برنامه بالغ بر1000دستگاه رایانه جهت کلیه مراکز بهداشتی و درمانی و خانه های بهداشت تهیه شده و کلیه جمعیت منطقه سیستان سرشماری گردید و جهت هرفرد یک پرونده سلامت الکترونیک تشکیل شده است و از این به بعد کلیه خدمات ومراقبتهای بهداشتی به صورت الکترونیک انجام می شود .با توجه به بررسی های به عمل آمده علل عمده مرگ ومیر در ایران بیماریهای قلبی وعروقی و دیابت و سرطانها هستند به همین دلیل ارایه خدمات نوین سلامت دربرنامه های تحول بهداشت قرارگرفت که طی این برنامه که برای اولین بار درایران انجام می شود کلیه جمعیت 30-70 سال از نظر بیماریهای دیابت ، قلبی و عروقی و سرطانهای شایع غربالگری می شوند .