اهدای اقلام حفاظتی به مدافعان سلامت

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۲ کد : ۲۹۷۱ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۹/۲/۱۸ با حضور دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، هیات همراه و معاون فرماندار ،در محل موسسه فرهنگی و خدمات اجتماعی بامداد امید صبا شعبه زابل کمک های شعبه مرکزی موسسه در تهران توسط دکتر عباسعلی باقری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زابل به دانشگاه اهدا شد .
اهدای  اقلام حفاظتی به مدافعان سلامت

مهربانی

دکتر میرزایی ضمن قدردانی از رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زابل بابت همراهی و همدلی، گفت : این دومین کمک موسسه مذکور است که به دانشگاه علوم پزشکی اهدا می شود و جا دارد از کارکنان موسسه در زابل و همچنین آقای غیاثی مدیر شعبه مرکزی این نهاد مردمی تشکر و قدردانی کنم .

دکتر باقری نیز گفت ؛ عملکرد خوب کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل و شخص رئیس دانشگاه ستودنی است و همه مردم سیستان قدردان شما عزیزان هستند که با درایت و تلاش شبانه روزی موجب حداقل آسیب در بحران شیوع کرونا ویروس شدید.

دکتر باقری افزود ؛
۲۷۰ سری کامل شامل  گان، عینک، ماسک ان ۹۵ و دستکش طی دو مرحله از سوی موسسه فرهنگی، اجتماعی  به دانشگاه علوم پزشکی اهدا شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل در این مراسم اظهار داشت: هم افزایی و هم گرایی میان مسئولان و مردم در ایام کرونا در منطقه سیستان مثال زدنی است.

دکتر میرزایی از خیران و گروه های جهادی در ایام کرونا تقدیر کرد و افزود: تلاش و همکاری این افراد باعث شد تا دانشگاه علوم پزشکی زابل  در بخش ملزومات پزشکی کمبودی کمتری را احساس کند.

وی ادامه داد: تلاش بهورزان، پرستاران ، پزشکان و همه کارکنان سلامت در نقاط مختلف منطقه سیستان ، باعث شد تا بیماران مبتلا به کرونا در مراحل ابتدایی شناسایی و درمان آن آغاز شود.

دکتر مبرزایی خاطرنشان شد : بحران کرونا تمام نشده است و وضعیت اعلام شده از سوی وزارت بهداشت هر چند روز و بر اساس تعداد مبتلایان تغییر می کند لذا همانطوری که خادمان مردم در حال بیمار یابی و مراقبت هستند آنان نیز همچنان نکات بهداشتی را رعایت کنند .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل از رسانه‌های منطقه در اطلاع رسانی کرونا تقدیر کرد و گفت: این مشارکت بین بخشی در سیستان در حوزه رسانه با این دانشگاه مثال زدنی است.

دکتر میرزایی  بیان کرد:  مردم عزیز سیستان همکاری بسیار خوبی داشتند، ائمه جمعه ، فرمانداران ، سپاه ، مدیران ادارات ، نیروهای بسیجی و گروه های جهادی ، میزان همگرایی و هم افزایی بسیار بالایی داشتند که منجر به عملکرد خوبی شد و این باعث افتخار است و صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و دست تک تک این بزرگواران را می فشارم .