۱۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۷:۵۷ کد : ۳۰۰ اخبار و رویدادها
با ابلاغ رییس دانشگاه محمد کیانی سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زابل شد مورخ ۹۵/۱۱/۱۷ با حضور دکتر خیاط معاون توسعه مدیریت و منابع , مهندس شهدادی معاون فرهنگی و دانشجویی و جمعی از کارکنان مراسم تکریم و معارفه مدیر روابط عمومی دانشگاه در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار شد . دکتر خیاط با قدردانی از زحمات محمود فرخزاد در مدت تصدی مدیریت روابط عمومی خاطرنشان شد : وی فردی فعال و پرتلاش بود که در مدت مسوولیت خدمات فراوانی ارایه داد . معاون توسعه دانشگاه در معرفی محمد کیانی نیز وی را دارای تجربه کافی برای این پست دانست و از تلاش های نامبرده در جذب دانشجو از کشور افغانستان سخن گفت که موفقیت خوبی برای دانشگاه بدست آورد . محمود فرخزاد در این مراسم از همه همکاران که یاریگر وی در مدت بیش از هفت سال مدیریت روابط عمومی بوده اند قدردانی کرد . محمد کیانی نیز از اعتماد رییس دانشگاه و سپردن این مسوولیت به وی تشکر کرد و از کلیه همکاران در جهت پیشبرد مطلوب وظایف کمک خواست و از هر گونه راهنمایی و پیشنهاد در این زمینه استقبال می کند . در پایان حکم سرپرستی محمد کیانی به عنوان سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل که از سوی رییس دانشگاه ابلاغ شده است اعطا شد . همچنین لوح تقدیر از سوی معاون توسعه و پرسنل روابط عمومی به همراه هدایا به محمود فرخزاد اهدا گردید.