دعوت به ثبت نام جهت عزیمت به اردوی سیاحتی زیارتی

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۳۰۴ اطلاعیه‌و دستورالعمل های دارویی
دعوت به ثبت نام جهت عزیمت به اردوی سیاحتی زیارتی به اطلاع می رساند امور رفاه دانشگاه علوم پزشکی زابل در نظر دارد به مناسبت ایام الله دهه فجر اردوی سیاحتی زیارتی به مقصد مشهد مقدس جهت 50 نفر (فقط برادران) شاغلان دانشگاه از تاریخ 20/11/95 الی 23/11/95 داشته باشد . همکاران مرد شاغل در واحدهای تابعه جهت ثبت نام می توانند تا پایان وقت اداری مورخ 18/11/95 با همراه داشتن کپی شناسنامه ، کارت ملی و مبلغ پانصد هزار ریال وجه نقد به امور رفاه مراجهه نمایند .