نشست رسانه ای رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل

۳۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۶ کد : ۳۱۷۱ اخبار و رویدادها
اجرای رزمایش گام سوم بسیج ملی مبارزه با شیوع کرونا ویروس در شمال استان این نشست با حضور اصحاب رسانه ، دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل و دکتر جواد اکبری زاده معاون بهداشت مورخ ۹۹/۴/۲۹ در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد .
نشست رسانه ای رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل

دکتر میرزایی در این نشست گفت :

با توجه به افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ برای اولین بار با برنامه ریزی ستاد مدیریت مقابله با شیوع کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی زابل، رزمایش گام سوم بسیج ملی مبارزه با شیوع کرونا ویروس در شمال استان اجرا خواهد شد .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود : هدف از اجرای این رزمایش انجام برنامه های کنترلی شدید ، استفاده همگانی از ماسک و رعایت بیشتر  فاصله گذاری اجتماعی ، محدود کردن اجتماعات ، آموزش مستقیم در ادارات ،  مطب ها ،اصناف ، اماکن و نظارت مستقیم بر فعالیت اصناف پر خطر از جمله اولویت های این طرح است .

وی اضافه کرد : این طرح  در دو شیفت صبح و بعد از ظهر با همکاری نمایندگان دستگاه قضایی ،  فرمانداری ،نیروی انتظامی ، بسیج ، تعزیرات حکومتی ، صمت ،شهرداری و اتاق اصناف در قالب ۲۰ تیم انجام خواهد شد .

دکتر میرزایی خاطر نشان شد : در صورت عدم رعایت پروتکل های اعمال شده در این طرح ، ناظران با متخلفان برخورد و مکان مربوطه با دستور قضایی پلمب خواهد شد .