۲۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۰ کد : ۳۲۰ اخبار و رویدادها
حضور پر شور مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل هم پای مردم سیستان در راهپیمایی  یوم الله ۲۲ بهمن
حضور پر شور مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل هم پای مردم سیستان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن حماسه ای دیگر در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی رقم خورد . ملت خداجوی ایران اسلامی به وظیفه خود به بهترین شکل ممکن عمل کردند و با حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن جواب یاوه گویان و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی را دادند . بدخواهان جمهوری اسلامی و در راس آنها حکومت خودخواه امریکای جنایتکار عظمت و شکوه ملت آزاده ایران را دگر بار مشاهده کرده و همچون گذشته مایوس شدند . آنان به وضوح دریافتند ملت سرفراز ایران اسلامی هرگز از آرمانهای امام خمینی (ره ) , شهدا و هدایت گریهای مقام معظم رهبری عقب نشینی نخواهند کرد . مردم همیشه در صحنه زابل و شهرستانهای زهک , هیرمند , هامون و نیمروز نیز در کنار مسوولان و امامان جمعه همچون سیل خروشان در راهپیمایی حضور یافتند و با شعارهای مرگ بر آمریکا , مرگ بر اسراییل , مرگ بر فتنه گران , جوابی دندان شکن به دشمنان جمهوری اسلامی ایران دادند . دانشجویان , اساتید , مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زابل هم پای مردم شریف سیستان به وظیفه شرعی خود عمل کرده و به رهبر فرزانه انقلاب اسلامی اعلام نمودند ما سرباز انقلاب و گوش به فرامین شما هستیم . گفتنی است همکاران عزیز فوریتهای پزشکی نیز در جای جای شهرهای سیستان مستقر و به وظایف محوله خود عمل کردند .