جلسه معاون پرستاری وزارت بهداشت با مسئولان دانشگاه

۰۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۸ کد : ۳۲۳۵ اخبار و رویدادها
مورخ ۹۹/۶/۶ خانم دکتر حضرتی معاون پرستاری وزیر بهداشت همراه با نمایندگان معاونت های توسعه ، بهداشت و درمان وزارت بهداشت با حضور در دانشگاه علوم پزشکی زابل به بررسی مسائل و مشکلات این دانشگاه پرداختند .
جلسه معاون پرستاری وزارت بهداشت با مسئولان دانشگاه

‌ جلسه معاون پرستاری وزیر بهداشت با مسئولان دانشگاه علوم پرشکی زابل

دکتر میرزایی رئیس دانشگاه ، دکتر دهمرده نماینده مردم شریف سیستان در مجلس شورای اسلامی و معاونین دانشگاه ، حاضران در جلسه بودند .

دکتر میرزایی به مشکلات منطقه اشاره کرد و گفت : خشکسالی چندین ساله موجب نابودی کشاورزی و دامداری که شغل مردم منطفه است گردید ، خشک شدن دریاچه هامون هنگام طوفانهای ۱۲۰ روزه ، بستری برای طوفانهای شن و ماسه و ریزگرد شد و تهدید جدی برای سلامتی اهالی گردید و همین مورد باعث شد سیستان کانون سل کشور شود و بیماریهای تنفسی ، قلبی و چشمی نیز دامن گیر مردم گردد .

فقر اقتصادی مردم ، خدمات رایگان به افاغنه به دلیل محرومیت آنان و نداشتن بیمه ،درآمد ناچیز بیمارستان امیرالمومنین حضرت علی (ع) و مخارج بالای تعمیر و نگهداری آن ، باعث شده است مشکلاتی بوجود آید و می طلبد نگاه وزارت بهداشت به این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاهها متفاوت باشد .

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه های متعدد بخش بهداشت اشاره کرد و گفت با اجرای طرح تحول سلامت تعداد زیادی از مراکز جامع سلامت و خانه بهداشت ساخته شد که جا دارد از وزارت بهداشت تشکر و قدردانی شود.

وی گزارش کاملی از شیوع کرونا و اقدامات دانشگاه ، همکاری مسئولان منطقه و به ویژه مردم ارائه نمود .

دکتر میرزایی به نیاز مبرم به دستگاه سی تی اسکن و اعتبار جهت اتمام چند پروژه درمانی نیز اشاره کرد و خواستار مساعدت وزارت بهداشت شد .

هر یک از معاونین بهداشت ، توسعه ، درمان‌ ، آموزشی ، غذا و دارو ، تحقیقات و فناوری و دانشجویی به بیان مسائل و دغدغه های حوزه خود پرداختند .

دکتر دهمرده نیز نقش دانشگاه علوم پزشکی در ماندگاری مردم را مهم دانسته و خواستار کمک بیشتر وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی زابل شد .

دکتر حضرتی در این جلسه گفت : وزیر بهداشت به بنده و هیات همراه ماموریت داد تا از نزدیک مشکلات را ببینیم و تا حد امکان به رفع آن با کمک هم اقدام کنیم ، ضمن عرض خدا قوت به همکارانم در سیستان که در شیوع کرونا ، جانانه و به صورت شبانه روزی در خدمت بیماران هستند ، از آنان صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم.