برگزاری مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س)

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۷ کد : ۳۲۸ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) هیئت مذهبی آل طه(علیهم السلام) و بسیج دانشجویی دانشگاه با همکاری دفتر نهاد رهبری مراسم سوگواری به مدت دو شب در روزهای 22 و 23 بهمن ماه ساعت 20 در نمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار نمود. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا میرزایی پیرامون شخصیت حضرت زهرا(س) سخنرانی نمودند و آقایان فاطمی زاده و نوری به ذکر مصیبت پرداختند.
برگزاری مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س)

برگزاری مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا (س)

به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) هیئت مذهبی آل طه (علیهم السلام) و بسیج دانشجویی دانشگاه با همکاری دفتر نهاد رهبری مراسم سوگواری به مدت دو شب در روزهای ۲۲ و ۲۳ بهمن ماه ساعت ۲۰ در نمازخانه مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار نمود. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا میرزایی پیرامون شخصیت حضرت زهرا (س) سخنرانی نمودند و آقایان فاطمی زاده و نوری به ذکر مصیبت پرداختند.