نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه

۳۰ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۳ کد : ۳۵۶ اخبار و رویدادها
نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ) دکتر علی اکبر نصیری، دکتر فرضی و اساتید دانشگاه روز چهارشنبه ۹۵/۱۱/۲۷ در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار گردید. در این نشست حاج آقا شیخ با موضوع" شاخصه های انقلابی بودن و انقلابی ماندن" سخنانی مبسوطی ارائه نمودند.
نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه
نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ) دکتر علی اکبر نصیری، دکتر فرضی و اساتید دانشگاه روز چهارشنبه 95/11/27 در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار گردید. در این نشست حاج آقا شیخ با موضوع" شاخصه های انقلابی بودن و انقلابی ماندن" سخنانی مبسوطی ارائه نمودند.