افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت حضرت رسول اکرم (ص)

۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۱ کد : ۳۵۷۲ اخبار و رویدادها
ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت حضرت رسول اکرم (ص) در شهر زابل با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عزیزی امام جمعه معزز شهرستان زابل ، مهندس گنجی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان زابل ، دکتر میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل ، دکتر اکبری مشاور مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) ، آقای راشکی مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) استان افتتاح شد‌.
افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت حضرت رسول اکرم (ص)

افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت حضرت رسول اکرم (ص) شهر زابل

همچنین دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و دکتر مخبر مدیر کل ستاد اجرایی حضرت امام خمینی (ره) هم زمان با طرح های دیگر در سطح کشور از طریق ویدئو کنفرانس در مراسم افتتاحیه حضور داشتند .

دکتر میرزایی در خصوص مرکز گفت: این مرکز به همت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و دانشگاه علوم پزشکی زابل در سال ۱۳۹۸ کلنگ زنی و امروز به بهره برداری می رسد .

رئبس دانشگاه ادامه داد : این ساختمان با زیربنای ۴۲۲ مترمربع در ۲ طبقه و با اعتبار یک میلیاردو یکصد میلیون تومان احداث و تجهیز شد.

وی افزود : در حال حاضر این مرکز خدمات جامع سلامت دارای خدمات پزشکی، کارشناس بهداشت، کارشناس تغذیه و کارشناس روانشناسی ، کارشناس بهداشت محیط و کارشناس بهداشت حرفه ای است و در پایگاه های تحت پوشش ، مراقبت های اولیه جهت گروه های مختلف سنی شامل کودکان ، جوانان ، میانسالان و سالمندان توسط مراقبین سلامت ارائه و مراقبت های زنان باردار توسط ماماهای پایگاه سلامت انجام می شود.

این مرکز خدمات جامع سلامت به تعداد بیست و شش هزار ۷۷ نفر خدمات ارائه می دهد. مرکز فوق در خیابان ولایت ۳ شهر زابل واقع شده است .