افتتاح خانه بهداشت روستای کریم کشته

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۲۳:۴۹ کد : ۳۶۱ اخبار و رویدادها
افتتاح خانه بهداشت روستای کریم کشته
افتتاح خانه بهداشت روستای کریم کشته مورخ ۹۵/۱۲/۲ با حضور دکتر علی اکبر نصیری رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل , مهندس پیری فرماندار شهرستان هیرمند و شورای اداری شهرستان مذکور و جمع کثیری از مردم ساختمان جدید خانه بهداشت روستای کریم کشته افتتاح شد . دکتر مهران عبادتی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند در این مراسم اظهار کرد : این خانه بهداشت ۱۱۵ متر مربع زیر بنا و با اعتباری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهره برداری رسید . وی افزود :محل اعتبار از سفر وزیر محترم بهداشت و در راستای طرح تحول سلامت بوده و از خرداد ۱۳۹۵ شروع به ساخت گردید . دکتر عبادتی تصریح نمود سایر طرحهای عمرانی تا خرداد ۹۶ آماده افتتاح خواهد بود . مهندس پیری فرماندار شهرستان هیرمند از تلاشهای رییس دانشگاه و کلیه همکارانش به واسطه ساخت چندین طرح در شهرستان هیرمند که با جدیت و سرعت در حال اتمام است قدردانی کرد و ساخت این خانه بهداشت را که هم از لحاظ استقامت و زیبایی ستودنی است از پیمانکار و ناظران دانشگاه تشکر کرد .