گرامیداشت روز زن

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۰ کد : ۳۶۷۶ اخبار و رویدادها
مراسم تقدیر از بانوان نمونه دانشگاه و همسر شهید و همسر جانباز
گرامیداشت روز زن

در دهه مبارک فجر و روز ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن با حضور رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زابل  ، معاون توسعه مدیریت و منابع ، معاون آموزشی ، معاون فرهنگی و دانشحویی ، رئیس دفتر ریاست دانشگاه ، رییس بازرسی ، مدیر پشتیبانی و جمعی از بانوان از همسر گرانقدر  شهید معزز مرادعلی منصور بستانی از شهدای جنگ تحمیلی ، همسر محترم جانباز صفدری ، خبرنگاران بانو سیستانی و بانوان نمونه دانشگاه تجلیل شد .

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا باقری معاون دفتر نهاد دانشگاه در  خصوص حضرت فاطمه (س)  دخت نبی اکرم ،  انقلاب شکوهمند اسلامی ایران ،  حضرت امام خمینی (ره) و ویژگیهای زن مسلمان سخن گفت .

خانم قریب مدیر پشتیبانی و مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان ضمن عرض خیرمقدم گزارشی از بانوان شاغل در دانشگاه  ارائه نمود .

آقای سراوانی در این مراسم به مولودی خوانی پرداخت و در پایان لوح تقدیر به همسر شهید مرادعلی منصور بستانی ، همسر جانباز صفدری ، چهار تن از خبرنگاران بانو و تعدادی از بانوان دانشگاه  به نمایندگی اهدا شد .